• 18 - Oct - 2017 - El Grupo Socialista solicita mejoras para la C/ Doctor Marañón
  • 4 - Oct - 2017 - El Grupo Socialista de Ibi denuncia la pasividad del equipo de gobierno en la subsanación de los problemas de seguridad de la caja escénica del Centro Cultural Salvador Miró
  • 29 - Sep - 2017 - El Grupo Socialista celebra la adopción de su propuesta de llevar a cabo un concurso de ideas para remodelar la Plaza de la Iglesia
  • 22 - Sep - 2017 - El Pacte que representa el cambio del paradigma valenciano
  • 13 - Sep - 2017 - En record del company Kiko

Grupo Municipal Socialista
12 de septiembre de 2017

La mort de Kiko Sanjuán Martínez ha sigut un colp gelat que ens ompli de tristesa a tots els que l’hem conegut.
Kiko era un treballador de la casa, de la funció pública, amb una gran qualificació, un professional que contribuïa enormement a què tot funcionara, encara que, fidel al seu caràcter, ho feia de forma discreta.
Volem expressar públicament el nostre condol a la seua família, companys i companyes de departament, a tots els que hem gaudit de la seua eficiència, paciència, prudència, amabilitat i cultura, tant en l’Arxiu Municipal, on va treballar amb vocació durant 15 anys, com a la Biblioteca municipal, on va realitzar una meravellosa llavor en la seua última etapa laboral. Malgrat que ens ha deixat, el seu legat és tan important que trascendirà a tots nosaltres.
La mort inesperada d’una persona jove no sols ens obliga a acceptar l’inevitable, a més ens recorda la fragilitat de l’ordre d’aquest món i augmenta la sensació de vulnerabilitat.
Des del Grup Municipal Socialista lamentem molt la pèrdua de Kiko, una persona íntegra, que ens ha deixat, no sense lluita, segrestat per una cruel malaltia que no ha pogut superar.
La vida sempre acaba imposant-se i el temps ens brindarà l’oportunitat de refer el ritme de les nostres vides, tornar a somriure i suportar l’absència.
Nosaltres en particular, i el poble d’Ibi en general, el trobarem molt a faltar.
Fins a sempre Kiko.
Grup Municipal Socialista d’Ibi

Deja un comentario


Por favor, verifica que eres humano introduciendo el resultado de esta operación (requerido) Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Video recomendado

Destacados

Entrevista a Susana...

Escrito el 18 - Jul - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 16 - Jun - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Arturo...

Escrito el 12 - Abr - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 24 - Mar - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 23 - Feb - 2017

0 Comentarios

Últimos Twitts

No public Twitter messages.

Humor Gráfico

  • Login

  • Conocenos

  • Categorías