• 16 - Mar - 2018 - Falla del Centro Ocupacional San Pascual 2018
  • 15 - Mar - 2018 - Entrevista a Susana Hidalgo en Radio Ibi 14/03/2018
  • 14 - Mar - 2018 - El Diputado Socialista Rafael Briet visita el Colegio Pla y Beltrán para conocer su estado y mantener una reunión con la dirección del Centro y el AMPA
  • 7 - Mar - 2018 - El Consell aprobará en breve la inclusión en el Plan Edificant del colegio Felicidad Bernabeu
  • 6 - Mar - 2018 - El Grupo Socialista vota en contra de los Presupuestos 2018 al considerarlos carentes de consenso y negociado de forma opaca

Grupo Municipal Socialista
12 de septiembre de 2017

La mort de Kiko Sanjuán Martínez ha sigut un colp gelat que ens ompli de tristesa a tots els que l’hem conegut.
Kiko era un treballador de la casa, de la funció pública, amb una gran qualificació, un professional que contribuïa enormement a què tot funcionara, encara que, fidel al seu caràcter, ho feia de forma discreta.
Volem expressar públicament el nostre condol a la seua família, companys i companyes de departament, a tots els que hem gaudit de la seua eficiència, paciència, prudència, amabilitat i cultura, tant en l’Arxiu Municipal, on va treballar amb vocació durant 15 anys, com a la Biblioteca municipal, on va realitzar una meravellosa llavor en la seua última etapa laboral. Malgrat que ens ha deixat, el seu legat és tan important que trascendirà a tots nosaltres.
La mort inesperada d’una persona jove no sols ens obliga a acceptar l’inevitable, a més ens recorda la fragilitat de l’ordre d’aquest món i augmenta la sensació de vulnerabilitat.
Des del Grup Municipal Socialista lamentem molt la pèrdua de Kiko, una persona íntegra, que ens ha deixat, no sense lluita, segrestat per una cruel malaltia que no ha pogut superar.
La vida sempre acaba imposant-se i el temps ens brindarà l’oportunitat de refer el ritme de les nostres vides, tornar a somriure i suportar l’absència.
Nosaltres en particular, i el poble d’Ibi en general, el trobarem molt a faltar.
Fins a sempre Kiko.
Grup Municipal Socialista d’Ibi

Deja un comentario


Por favor, verifica que eres humano introduciendo el resultado de esta operación (requerido) Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Video recomendado

Destacados

Entrevista a Susana...

Escrito el 15 - Mar - 2018

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 23 - Ene - 2018

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 20 - Nov - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 18 - Jul - 2017

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 16 - Jun - 2017

0 Comentarios

Últimos Twitts

No public Twitter messages.

Humor Gráfico

  • Login

  • Conocenos

  • Categorías