“Els caragols i la mar” de Jordi Ripoll Belda ha segut premiat en els premis Sambori 2010 amb el 1º premit en categoria Escoles d´adults i l´ Escola Oficial d´Idiomes.

Moltes felicitats a Jordi, un enamorat de la llengua, la lectura i la noble tasca d’escriure. “Els caragols i la mar” es un conte amb molta tendresa, que conta amb un vocabulari ric i que evoca a cualsevol a recordar moments de la segua infància que marquen la nostra intel·ligència emocional a partir de les coses mes sencilles de la vida.

El Premi Sambori va nàixer l’any 1998 i va ser una iniciativa impulsada des d’Escola Valenciana per a promoure i difondre l’ús del valencià dins l’àmbit educatiu, a més d’incentivar la creativitat artística i imaginativa de les xiquetes i xiquets valencians. L’any 2004, donat l’èxit del certamen, Escola Valenciana, juntament amb altres entitats, va crear la Fundació Sambori des de la qual s’impulsen els premis.

Actualment el Sambori cobreix tots els nivells educatius, des dels xiquets d’infantil i primària fins als joves de secundària, batxillerat, passant pels universitaris i la gent que estudia a les Escoles d’Adults i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Susana Hidalgo

Artículo anterior
Artículo siguiente

1 COMENTARIO

  1. Mi más sincera enhorabuena a Jordi. Hace unos dias tuve el placer de porder oir de su boca este texto y tengo que decir, quitando el nervisosismo y la sequedad de boca que tenía, que me parecio muy bonito y digno del premio recibido.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.