La comisió de les Trobades Valencianes d´Ibi está treballant moltísimim . Son moltes les asociacions ibenses que han participat desinteresadament en totes les activitats programades.

El pasat disabte 2 d’abril vam disfrutar de la representació del Taller de Teatre Font Viva i de Faula Teatre amb l´obra ”Els plantes dels quatre colors”, una magnifica reflexión sobre la globalització y la nececitat de que servixca per a conseguir un mon més just y solidari.

Enguany la Trobada de les Escoles Valencianes tindrà lloc a Ibi. Serà el dia 4 de juny, encara que fins eixe dia hi haurà tota una série d’esdeveniments relacionats amb el valencià i l’ensenyança en valencià. Les próximes activitats programades son:

16 d’abril: Plaça de l’Esglèsia i carrer Les Eres.Representació de la Festa dels Enfarinats i Fester d’Hivern. Hora per determinar.

5 de maig: Casa de la Cultura.19:30 h. Homenatge a la Nova Cançó, Grup Arthur Caravan “Si t’arriba el dematí”

9 de maig: Biblioteca del col.legi Teixereta.18h. Reunió informativa de tots els centres educatius pariticiparants a la Trobada.

14 de maig: Casa de la Cultura.Grup de Teatre de l’IES La Foia sobre les rondalles d’Enric Valor.

19 de maig: Parc de les Hortes.A partir de les 10h. Trobada Musical de les Escoles Valencianes de l’Alcoià i el Comtat, el FESTITRÒ pels Carrers i places d’Ibi.

27 de maig: Teatre Salesians.20h. Acte i presentació de la XXIV Trobada i sopar.

4 de juny: Ibi XXIV Trobada d’escoles valencianes de l’Alcoià i el Comtat.

 

Artículo anteriorTrobades 2011 “Representacio Enfarinats y Festes d’hivern”
Artículo siguienteFestival Manos Unidas (2ª Parte)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.