La comisió de les Trobades Valencianes d´Ibi está treballant moltísimim . Son moltes les asociacions ibenses que han participat desinteresadament en totes les activitats programades.

El pasat disabte 2 d’abril vam disfrutar de la representació del Taller de Teatre Font Viva i de Faula Teatre amb l´obra ”Els plantes dels quatre colors”, una magnifica reflexión sobre la globalització y la nececitat de que servixca per a conseguir un mon més just y solidari.

Enguany la Trobada de les Escoles Valencianes tindrà lloc a Ibi. Serà el dia 4 de juny, encara que fins eixe dia hi haurà tota una série d’esdeveniments relacionats amb el valencià i l’ensenyança en valencià. Les próximes activitats programades son:

16 d’abril: Plaça de l’Esglèsia i carrer Les Eres.Representació de la Festa dels Enfarinats i Fester d’Hivern. Hora per determinar.

5 de maig: Casa de la Cultura.19:30 h. Homenatge a la Nova Cançó, Grup Arthur Caravan “Si t’arriba el dematí”

9 de maig: Biblioteca del col.legi Teixereta.18h. Reunió informativa de tots els centres educatius pariticiparants a la Trobada.

14 de maig: Casa de la Cultura.Grup de Teatre de l’IES La Foia sobre les rondalles d’Enric Valor.

19 de maig: Parc de les Hortes.A partir de les 10h. Trobada Musical de les Escoles Valencianes de l’Alcoià i el Comtat, el FESTITRÒ pels Carrers i places d’Ibi.

27 de maig: Teatre Salesians.20h. Acte i presentació de la XXIV Trobada i sopar.

4 de juny: Ibi XXIV Trobada d’escoles valencianes de l’Alcoià i el Comtat.

 

Artículo anteriorTrobades 2011 “Representacio Enfarinats y Festes d’hivern”
Artículo siguienteFestival Manos Unidas (2ª Parte)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre