El dia 30 de maig professorat i membres de AMPA dels centres educatius d’Ibi van assistir a la cerimònia de lliurament dels premis Baldiri Reixac 2012 que la Fundació Lluís Carulla atorga als centres educatius en la categoria de Premis a les Escoles i que es va desenvolupar en el Palau Reial de Pedralbes, a Barcelona. El CP. Teixereta ha sigut el col•legi que reunia totes les característiques per a significar a la resta de centres, i en la seua candidatura representava de manera conjunta la labor dels col•legis, l’Escola d’Adults i els Instituts d’Ibi, és per açò que el premi aconseguit es considera que recau, com així és, en tots ells.

L’acte va estar presidit per l’Honorable Consellera d’Ensenyament de Catalunya, Irene Rigau, i va comptar amb la presència de la Presidenta d’Honor de la Fundació Lluís Carulla, membres del jurat, Inma Tubella, Rectora de la Universitat Oberta de Catalunya i el periodista i professor Josep Lluís Micó que va exposar la conferència sobre les relacions entre noves tecnologies, acció educativa i llengua catalana.

S’ha premiat tota una labor encaminada a potenciar i difondre un projecte educatiu i lingüístic, en el marc de la Trobada d’Escoles Valencianes de la nostra comarca, celebrada el passat any. En aquest projecte comú s’ha vist reflectit l’esforç d’un conjunt organitzatiu compost per professorat i integrants de les AMPA amb el clar objectiu de defensa i ús de la llengua valenciana dins de l’activitat acadèmica i comunicativa com a referència i identitat de la nostra cultura i demostrant, els centres iberuts, una voluntat integradora en el marc d’una societat democràtica.

En la categoria de Premis als Alumnes també han sigut guardonats els escolars dels col•legis que van presentar la seua candidatura i van desenvolupar el treball col•lectiu de la Trobada “Jocs i joguets dels nostres iaios”. Com a representants de tots ells, van recollir el passat 3 de juny al Casal de l’Espluga de Francolí (Tarragona) els premis d’aquesta categoria Eduardo Peydró Brotons, Óscar Peydró Brotons, M. Ángeles Ais Guillem, Álvaro Ais Guillem, Sara Ais Fernández, Noelia Puig Teruel, Iván Puig Teruel, Lorena Bujaldón Madrid, Marta Bujaldón Madrid i Edurne Sánchez Silvestre, tots ells acompanyats de les seues famílies.

Artículo anteriorInauguración de la Exposición “Pasión,comercio y peligros de Cactus y plantas suculentas” en el Museo de la Biodiversidad
Artículo siguienteInformación: “La oposición exige la retirada del abogado de Agüera del caso del polideportivo”

1 COMENTARIO

  1. Enhorabuena a todos los alumnos premiados y por participar , y a los Directores y profesores por su implicación , una isla de alegrias dentro de esta bitacora que la mayoria son malas noticias del del desgobierno municipal de Ibi.

    MOLT BE.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.