• 12 - Nov - 2018 - Arranca la iniciativa de intercambio de libros usados organizada por el PSOE de Ibi
  • 31 - Oct - 2018 - El PSOE de Ibi califica de “exitosa” la colecta de libros usados
  • 23 - Oct - 2018 - El PSOE de Ibi organiza una colecta de libros usados como paso previo a su iniciativa de intercambio de libros
  • 19 - Oct - 2018 - La asamblea del PSOE de Ibi ratifica de forma unánime a Sergio Carrasco como candidato para las próximas elecciones municipales
  • 19 - Oct - 2018 - El PSOE de Ibi pone en marcha un sistema de intercambio de libros usados en conmemoración del poeta Pascual Pla y Beltrán

Grupo Municipal Socialista
15 de juny de 2018

Ahir vam poder assistir a la presentació del llibre “Nou viatge pel País Valencià”.

L’obra retrata el Pais Valencià en l’actualitat des de diferents facetes (econòmica, cultural, social…), per la qual cosa molts ho consideren el “nou Cavanilles”.

En l’acte van intervenir Glória Gómez, presidenta de l’associació cultural “El Teix”, Nicolás Martínez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ibi, Josep A. Ybarra, catedràtic d’Economia Aplicada de la UA, Vicent García, economísta i màster en Ordenació del Territori i Néstor Novell i Josep Sorribes, autors del llibre.

Tots van fer referència a la nostra población però va ser Vicente García l’encarregat d’exposar de forma més extensa el cas d’èxit del nostre municipi. El que va ser alcalde d’Ibi des de 1983 fins a 2003, va exposar els detalls d’una transformació a tots els nivells en uns anys fart complicats i dels quals ell va ser protagonista en primera persona.

Josep Antoni Ybarra, per la seua banda, posava a Ibi com a exemple de clúster d’èxit que podria servir d’exemple per a altres districtes industrials. Parafrasejant les seues paraules, “a Ibi es respira indústria”.

Finalment, l’economista i coautor del llibre, Néstor Novell elogiava el desenvolupament, el caràcter emprenedor i la capacitat de diversificar i reinventar-se del nostre municipi, i proposava el repte de construir “un relat propi” que ens ajudara a vendre “Ibi” de forma més eficaç.

Des del Grup Municipal Socialista felicitem als autors i a tots els col·laboradors per aquesta magnífica obra que contribueix a conèixer i a reforçar la identitat del nostre “Pais”. També felicitem a Glória Gómez, presidenta de l’associació cultural “El Teix”, per l’esplèndida iniciativa.

Grup Municipal Socialista d’Ibi

Deja un comentario


Por favor, verifica que eres humano introduciendo el resultado de esta operación (requerido) Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Video recomendado

Destacados

Entrevista a Susana...

Escrito el 15 - Jun - 2018

0 Comentarios

La nueva Ejecutiva...

Escrito el 27 - Abr - 2018

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 15 - Mar - 2018

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 23 - Ene - 2018

0 Comentarios

Entrevista a Susana...

Escrito el 20 - Nov - 2017

0 Comentarios

Últimos Twitts

No public Twitter messages.

Humor Gráfico

  • Login

  • Conocenos

  • Categorías