15 de juny de 2018

Ahir vam poder assistir a la presentació del llibre “Nou viatge pel País Valencià”.

L’obra retrata el Pais Valencià en l’actualitat des de diferents facetes (econòmica, cultural, social…), per la qual cosa molts ho consideren el “nou Cavanilles”.

En l’acte van intervenir Glória Gómez, presidenta de l’associació cultural “El Teix”, Nicolás Martínez, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ibi, Josep A. Ybarra, catedràtic d’Economia Aplicada de la UA, Vicent García, economísta i màster en Ordenació del Territori i Néstor Novell i Josep Sorribes, autors del llibre.

Tots van fer referència a la nostra población però va ser Vicente García l’encarregat d’exposar de forma més extensa el cas d’èxit del nostre municipi. El que va ser alcalde d’Ibi des de 1983 fins a 2003, va exposar els detalls d’una transformació a tots els nivells en uns anys fart complicats i dels quals ell va ser protagonista en primera persona.

Josep Antoni Ybarra, per la seua banda, posava a Ibi com a exemple de clúster d’èxit que podria servir d’exemple per a altres districtes industrials. Parafrasejant les seues paraules, “a Ibi es respira indústria”.

Finalment, l’economista i coautor del llibre, Néstor Novell elogiava el desenvolupament, el caràcter emprenedor i la capacitat de diversificar i reinventar-se del nostre municipi, i proposava el repte de construir “un relat propi” que ens ajudara a vendre “Ibi” de forma més eficaç.

Des del Grup Municipal Socialista felicitem als autors i a tots els col·laboradors per aquesta magnífica obra que contribueix a conèixer i a reforçar la identitat del nostre “Pais”. També felicitem a Glória Gómez, presidenta de l’associació cultural “El Teix”, per l’esplèndida iniciativa.

Grup Municipal Socialista d’Ibi

Artículo anteriorEntrevista a Susana Hidalgo en Radio Ibi – 14/06/2018
Artículo siguienteFelicidades a María Cortés

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.