El viernes pasado, “Riego” escribió un comentario en esta página, en la entrada del día 9 de octubre. Desde la administración damos las gracias a “Riego” por su aportación y publicamos íntegramente su comentario:

9 d´Octubre, un dia celebre per a tots els valencians ja que fa quasi 800 anys el rei Jaume I “El Conqueridor” va entrar amb les seues tropes a Valéncia.
Aquest poble que es sent orgullós de la seua identitat, llengua e història, dons be, en el meu poble, que es Ibi, l´únic que s´identifica institucionalment amb el 9 d´Octubre es una paella, es celebra tradicionalment al Parc de les Hortes, però com resulta que hi ha una “gota freda” com denominem els meteorolegs, y va a ploure un muntó m´he quedat sense paella y sense celebració del 9 d´Octubre.
No és trist que els meus drets, la unitat, la cultura, la tradició, la pasió, la llengua, l’historia y l’orgull de ser Valencià es tenen que medir si es fà una paella o no, aquest es el meu poble.
Sra. Maite, siga “MAGNANIMA” i ja que tenim superavit, no tire per la borda la que te que ser una celebració d’un poble que es sent Valencià. Lo de la paella està bé, però ens demostra que no sap fer cap acte institucional que no siguen boatos, vins, coques i paelles acorde amb el dia que celebrem.
Ja sabem que es deu a la seua vida privada, però avore si treballa per el poble, que per aixó és per lo que es representa i per eixa raó Ibi l’han votat i per aixó cobra. Clar està que com aquests actes no els organitza ningú no sap ni com començar, per favor siga “MAGNANIMA” i no acabe amb 800 anys d´historia Valenciana i fatga que  que el poble d´Ibi es senta orgullós de ser  Valencià.
Ah se m´olvidava, ja que es sent orgullosa de tot lo que ha fet, i com d´amunt tenim superavit avore si acaba d´una vegada el Teatre Rio on celebrar els actes que s´han celebrat aquest any en honor del 9 d´Octubre, clar que sempre ens quedarà el teatre del col.legi Salesians. VIXCA EL 9 D´OCTUBRE.”

Artículo anteriorEn Castellón también hacen Graffitis
Artículo siguiente

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.