La llibreria Plumier d’Ibi ha organitzat per a huí dijous 30 d’abril una conversa amb tres escritors de la comarca de l’Alcoià: Jordi Botella (Alcoi 1958), Josep-Lluís Rico (Castalla, 1959) i Lliris Picó (Ibi, 1972). Jordi Botella és autor de diversos poemaris i novel•les, entre les quals destaquen Bolero (1983) i Estació terminal (1998). Josep-Lluís Rico és conegut fonalmentalment per la seua novel•la negra titulada El Geòmetra (1993) i per La llegenda de Nikté, publicada recentment. Entre les obres de Lliris Picó podem esmentar Les ales de la memòria(2001) i L’olor dels crisantems (2005), entre altres.
Aquesta “Conversa amb escriptors de la comarca”, pretén apropar al públic lector tres dels nostres narradors més actuals, que ja en les seues primeres obres van començar a mostrar un gran interés per fer dels nostres paisatges, els nostres pobles i la nostra societat un espai literari obert al món.
L’acte tindrà lloc a les 20.00 h, al Centre Social Polivalent i actuarà com a moderador entre el públic i els autors, Josep Lluis Santonja (Director Arxiu y Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi).

Artículo anterior
Artículo siguienteSobre la intervención de Mayte Parra en la radio

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.