Tapat (Medium)Esta festivitat té com a centre de la celebració les Danses, és a dir, els balls tradicionals d’Ibi. La festa es celebra a Ibi els dies 28 i 30 de desembre. Antigament hi havia tretze dies de Danses que començaven el dia de Nadal, i finalitzaven el dia de Reis. La festa es va perdre però en 1979 es va tornar a recuperar. Les noves festes populars nadalenques, amb nous actes, feien inviable realitzar tretze dies de Danses. Per esta raó els balls es van concentrar els dies 28 i 30. Aquests dies, a més dels diferents actes interns, els casats i fadrins, junt als “tapats”, ballen al carrer Les Eres i, ja de nit, es celebra el Ball del Virrei.

En un inici només ballaven els fadrins. Al recuperar-se la festa es van incorporar els casats.

El dilluns passat dia 28, va tindre lloc el primer Ball i hui dimecres dia 30 tindrà lloc el segon, a les 22:30 hores, en el Poliesportiu municipal.

A continuació vos mostrem algunes fotos preses el dilluns passat:

Danses Casats 28-12-09 (Medium)Danses Fadrins 28-12-09 (Medium)Ball Casats 28-12-09 (Medium)Ball Fadrins 28-12-09 (Medium)Familiars i amics (Medium)Llegumet 28-12-09 (Medium)Grades (Medium)Casats per a 2010 (Medium)

Artículo anterior
Artículo siguiente

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre