Tapat (Medium)Esta festivitat té com a centre de la celebració les Danses, és a dir, els balls tradicionals d’Ibi. La festa es celebra a Ibi els dies 28 i 30 de desembre. Antigament hi havia tretze dies de Danses que començaven el dia de Nadal, i finalitzaven el dia de Reis. La festa es va perdre però en 1979 es va tornar a recuperar. Les noves festes populars nadalenques, amb nous actes, feien inviable realitzar tretze dies de Danses. Per esta raó els balls es van concentrar els dies 28 i 30. Aquests dies, a més dels diferents actes interns, els casats i fadrins, junt als “tapats”, ballen al carrer Les Eres i, ja de nit, es celebra el Ball del Virrei.

En un inici només ballaven els fadrins. Al recuperar-se la festa es van incorporar els casats.

El dilluns passat dia 28, va tindre lloc el primer Ball i hui dimecres dia 30 tindrà lloc el segon, a les 22:30 hores, en el Poliesportiu municipal.

A continuació vos mostrem algunes fotos preses el dilluns passat:

Danses Casats 28-12-09 (Medium)Danses Fadrins 28-12-09 (Medium)Ball Casats 28-12-09 (Medium)Ball Fadrins 28-12-09 (Medium)Familiars i amics (Medium)Llegumet 28-12-09 (Medium)Grades (Medium)Casats per a 2010 (Medium)

Artículo anterior
Artículo siguiente

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.