“Los dependientes a escena” a Ibi

IMGP7605Després de l’èxit que va tindre l’acte “Dependientes a escena” realitzat a Cocentaina, la plataforma ha decidit difondre’l per tots els pobles de la comarca i, per això, aquest passat diumenge dia 7 de febrer s’ha realitzat un segón acte al Centro Cultural de la Villa d’Ibi, amb la presència de més de 600 persones.

Hem estat recolzats aquesta vegada per moltes associacions del poble que han volgut col•laborar amb nosaltres realitzant tallers per als xiquets. Les associacions són: Grup de Teatre Font Viva, FAVI y María Pineda, Asociación de Alzheimer, Adibi, Centro Ocupacional San Pascual, Babilon, Menores por la Integración, AMPA CP Sanchis Banús, AMPA C.P. Fraignacio Barrachina, AMPA C.P. Felicidad Bernabeu, AMPA C.P. Cervantes, AMPA C.P. Derramador, AMPA C. P. Teixereta i AMPA C.P. Pla i Beltrán.

De nou, ens han acompanyat plataformes de la Comunitat Valenciana, com Elda-Petrer, Alacant, Crevillent, Pedreguer i València, així com l’associació Síndrome de Marshall. També ens han donat el seu suport, amb la seua presència, els alcaldes de Cocentaina i Tibi, així com regidores del PSOE i de UE de la comarca.

A banda de la proyecció del curt-metratge “La Marxa taronja” de Susana Hidalgo i l ‘escenificació per part del grup amateur “Faula Teatre” de l’obra musical “Dependientes” del compositor José Rafael Pascual, hem pogut gaudir de l’humor crític e intel ligent de l’actor alcoià Xavi Castillo.

A la finalització de l’acte s’ha servit una degustació a un modic preu, a càrrec del Taller de Cuina i Hosteleria de l’associació Babilón d’Ibi.

D’aquesta manera, els dependientes de les comarques de l’Alcoià-El Comtat, volem continuar reivindicant davant la sociedad la falta d’aplicació i eficacia de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situación de Dependencia , que estem patint a la Comunidad Valenciana després de tres anys des de la seua aprovació.

Tots junts hem de fer un gran esforç per sensibilitzar i visualitzar davant la societat l’existència de les persones dependientes i la realitat que viuen en el dia a dia.

Agraïm a tothom el seu recolzament i la seua assistència.

Plataforma en defensa de les persones en Dependencia de l’Alcoià i El Comtat

IMGP7594IMGP7605IMGP7643IMGP7709

Artículo anteriorTapando los agujeros de Camps
Artículo siguienteÉxito total

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.