9 d’octubre de 2018

Els valencians i les valencianes celebrem el 9 d’Octubre la nostra identitat com a comunitat. Una festivitat que representa la personalitat pròpia d’aquesta terra, els seus valors i la seua història comú. En aquest dia compartim les nostres tradicions, la nostra cultura i el nostre sentiment de Comunitat.

És essencial recordar, en aquest dia, el valor de lo públic, el compromís que tenim amb els nostres ciutadans per a així crear una societat més forta amb visió de futur.

Jo em sent orgullós de les tradicions i de les persones emprenedores i, sobretot compromeses amb la seua ciutat, amb Ibi, amb el seu desenvolupament i benestar. Ens caracteritza l’esforç, el valor i sobretot la constància que posem en tot allò que fem. És aquesta una ciutat i una comunitat que ha superat nombroses dificultats però sempre ens hem mantingut amb el cap ben alt.

Durant els tres últims anys la Comunitat Valenciana ha recuperat una bona part de la credibilitat perduda per tants anys de corrupció i de conductes poc ètiques que ens van situar en el mapa de l’estat amb una imatge negativa. Les coses han canviat. La situació ara és d’una terra on les prioritats estan en les persones, en l’ocupació i el benestar per a recuperar l’impuls de la principal institució autonòmica, la Generalitat perquè treballe per tots i totes les valencianes.

No hi ha dubte que som una gran nació democràtica basada en la diversitat i l’autogovern de les seues Comunitats Autònomes, d’aqueixa Espanya plural a la qual els valencians sempre hem lliurat els nostres millors esforços.

Avui celebrem el dia de la Comunitat Valenciana, el dia de tots els valencians i valencianes amb il·lusió, respecte i orgull per tot el que hem construït, però tampoc hem d’oblidar tot el que volem arribar a ser. Tenim un gran futur per davant, i des de la unió, el respecte i la companyia aconseguirem que aquesta regió siga un exemple en tots els àmbits: des de les administracions fins als barris de la nostra ciutat.

Sergio Carrasco
Secretari General de l’Agrupació d’Ibi del PSPV-PSOE

Artículo anteriorLos socialistas ibenses se reúnen con representantes de Iberdrola para conocer la disponibilidad energética actual con la que cuenta Ibi
Artículo siguienteLa diputada socialista Patricia Blanquer, visita Ibi para informar de la situación energética actual de la comarca

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.