5 de novembre de 2014

P1260124

En vespres del dia de Tots Sants, la Coral Ibense amb l’Orquestra Barroca Valenciana, en el Teatre Riu, ens van oferir, precisament el III Concert de Tots Els Sants.

El concert va constar de dos parts. En la primera d’elles, baix la batuta de D. Mauel Ramos Aznar, ens van delectar amb “Missa de la coronació” de Mozart. Senzillament espectacular. La segona va ser dirigida per Consuelo Sánchis Sempere i va constar de huit peces de distints compositors (Vivaldi, Bach, Händel i Mozart).

La Coral i l’Orquestra van comptar amb l’inestimable intervenció de quatre artistes d’excepció com són Susanna Verdanyan (soprano), Natacha Vidaurrazaga (contralt), Cristià Martínez (tenor) i el baix Luis Miguel Velasco.

Finalitzat el programa, els artistes van interpretar l’Al·leluia de Händel, peça que havia sigut ja inclosa en la segona part del concert.

Amb el pati de butaques del teatre ocupat al 80% de la seua capacitat, l’espectacle que van oferir estes dos institucions musicals va ser digne d’un públic respectuós i entregat que va valorar en tot moment la qualitat de les interpretacions.

Al terme del concert, els comentaris dels presents eren tots en sentit de satisfacció, destacant l’opinió generalitzada de l’evident millora de resultats que, actuació darrere d’actuació, s’aprecia en els artistes ibenses.

Un concert excel·lent, resultat d’un esforç ímprobe per part d’uns artistes que dediquen a esta activitat un temps que resten a les seues famílies i que lluiten contra una economia de “subsistència” que dificulta en gran manera la posada en escena de més projectes d’esta magnitud.

La nostra més sincera enhorabona tant a la Coral Ibense com a l’Orquestra Barroca Valenciana i a les quatre veus magistrals.

Vicente Bernabeu

Artículo anteriorEntrevista a Patricia Blanquer (Diputada Nacional y portavoz de la Comisión de Industria del PSOE) 03-11-2014
Artículo siguienteRelación de Puestos de Trabajo, una reivindicación legendaria

1 COMENTARIO

  1. Moltíssimes gràcies Sento per dedicar-nos aquestes paraules tan afectuoses. En aquests temps que corren on falten recursos per a tot, tens raó en dir que tot ha segut a base d’esforç. Si no fora per la il·lusió tan gran que li posem tots i cadascun dels que formem el cor, no podrien dur-se a terme aquests projectes. Però quan ja està tot fet i el resultat és l’esperat, sincerament, el que més ens ajuda a seguir endavant són les paraules de suport. Per això no saps el bé que ens fan aquestes paraules que ens dediques, són com gasolina per moure el motor que ens impulsa a seguir treballant. Una vegada més, gràcies amic Sento

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.