12 de septiembre de 2017

La mort de Kiko Sanjuán Martínez ha sigut un colp gelat que ens ompli de tristesa a tots els que l’hem conegut.
Kiko era un treballador de la casa, de la funció pública, amb una gran qualificació, un professional que contribuïa enormement a què tot funcionara, encara que, fidel al seu caràcter, ho feia de forma discreta.
Volem expressar públicament el nostre condol a la seua família, companys i companyes de departament, a tots els que hem gaudit de la seua eficiència, paciència, prudència, amabilitat i cultura, tant en l’Arxiu Municipal, on va treballar amb vocació durant 15 anys, com a la Biblioteca municipal, on va realitzar una meravellosa llavor en la seua última etapa laboral. Malgrat que ens ha deixat, el seu legat és tan important que trascendirà a tots nosaltres.
La mort inesperada d’una persona jove no sols ens obliga a acceptar l’inevitable, a més ens recorda la fragilitat de l’ordre d’aquest món i augmenta la sensació de vulnerabilitat.
Des del Grup Municipal Socialista lamentem molt la pèrdua de Kiko, una persona íntegra, que ens ha deixat, no sense lluita, segrestat per una cruel malaltia que no ha pogut superar.
La vida sempre acaba imposant-se i el temps ens brindarà l’oportunitat de refer el ritme de les nostres vides, tornar a somriure i suportar l’absència.
Nosaltres en particular, i el poble d’Ibi en general, el trobarem molt a faltar.
Fins a sempre Kiko.
Grup Municipal Socialista d’Ibi

Artículo anteriorGuión de Actos Fiestas 2017
Artículo siguienteEl Pacte que representa el cambio del paradigma valenciano

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.