Pas de vianants sense rebaixe en C/ Sant Joan d’Ibi.

En esta societat en la qual vivim i en la que anem accelerats, moltes vegades no ens adonem de totes les barreres arquitectòniques que troben les persones amb mobilitat reduïda, fins que a tu, per alguna circumstància de la vida, has de viure eixa situació (per un temps limitat). Jo ja estava convençuda del dret d’estes persones i he lluitat per esta qüestió, però en el moment que un es posa en situació, en eixe moment, és quan t’adones de la veritable dimensió d’esta circumstància, del grau intolerable de dificultat.

Portem tems comprovant que este poble no és molt accessible ni inclusiu. Està clar que la voluntat del PP, i pel que es pot vorer, no és la de treballar per a fer un poble més accessible.

Sense anar més lluny, en l’últim plenari jo com a regidora, amb una cadira de rodes temporalment, no vaig poder accedir al meu lloc per a fer la meua tasca, perquè el nostre saló de plens no és accessible, un edifici públic com tants altres que tampoc ho són, com per exemple l’emissora de ràdio publica, el Centre Cultural Salvador Miró, el pavelló Rubén Plaza, etc. Estos edificis són visitats per moltes persones al llarg de l’any: escoles, associacions, etc. Estic segura que totes les persones tenen el mateix dret de poder accedir als llocs públics i gaudir de les instal·lacions. Tots paguen els seus impostos, però les oportunitats no són iguals per a tots. El PP no fa cap esforç per millorar l’autonomia i el benestar de molts ciutadans que tenen problemes de mobilitat. No és injust?

I que dir de l’accessibilitat als carrers i als comerços, les voreres i els passos de veïnats. Alguns l’accessibilitat no estan ben feta i altres directament no són accessibles.

La voluntat de PP per a fer un poble més accessible i inclusiu és NUL·LA. No fan res per solucionar el problema. Nosaltres, des del partit socialista, sempre hem demanat que tingueren en compte estes reivindicacions, hem fet multituds de sol·licituds per escrit que ens han fet arribar els ciutadans, inclús donant-los casi la feina feta, dient-los que des de Conselleria hi ha subvencions específiques per a fer accessible els edificis públics, i ells no han sigut capaços de sol·licitar-les mai!

Per a colofó, la resposta a les nostres peticions del nostre alcalde és:” TENS RAÓ” (però jo no vaig a fer res).

Montse Agulló Ferrándiz

Artículo anteriorEl PSOE de Ibi presenta una candidatura basada en la “solvencia y capacidad de gestión” de sus miembros
Artículo siguienteLa deuda del Ayuntamiento a proveedores asciende a 4 millones de euros

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.