• A partir de les 15.00 hores de hui, es podrà sol·licitar plaça per als cursos de bebés, infantil, adults i majors, així com per a les diferents activitats com a aquagym o adaptades.

Ibi, 04/04/2024.- La Regidoria d’Esports obrirà hui, a partir de les 15.00 hores, el termini d’inscripció en els cursos de natació del tercer trimestre del curs, una sol·licitud que s’haurà de cursar de manera online a través del portal web ibideportes.es, segons ha explicat hui l’edil de l’àrea, Ramón Cintas. L’oferta és molt àmplia i comprén diferents activitats per a nivells diferents de totes les edats.

A partir de demà, s’ofereixen el curs per a bebés (dilluns, dimecres, divendres i dissabtes), els infantils de 2 a 14 anys, així com els cursos destinats a adults i majors. En aquesta edició, la Regidoria també ha plantejat el curs en horari de matí i vesprada d’aquagym i la natació adaptada.

Cintas considera que “aquest servei és molt important perquè no sols es tracta d’aprendre a nadar, qüestions molt importants per a tots els xiquets i xiquetes, sinó que la pràctica de la natació és un dels recursos més recomanats per a determinades edats i per a moltes qüestions físiques de persones amb algun problema de salut”. Amb aquest ànim, el regidor d’Esports està articulant altres solucions que permeta ampliar d’una manera indirecta les places oferides, comptant amb altres entitats vinculades a la natació en el municipi d’Ibi.

El regidor d’Esports entén que “l’oferta publicada és àmplia, engloba diferents horaris i diferents dies per a atendre totes les necessitats i a uns preus molt ajustats, tant per als que busquen una activitat d’un dia setmanal com per als que prefereixen dues sessions”.

Artículo anteriorEntrevista al Alcalde de Ibi, Sergio Carrasco, en Radio Ibi – 26/03/2024
Artículo siguienteEls carrers de l’Alamí d’Ibi tindran nom de dona

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce un comentario!
Por favor, introduce tu nombre

El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.